• Зателефонуйте нам
    +38 096 77 00 887 (ГБО)
    +38 095 751 06 22 (ГБО – плівка)

  • Адреса
    м. Львів, вул. Кузневича, 2

  • Години роботи
    Пн-Пт 9:00-18:00
    (Уточняйте по телефону)

Наші переваги

Наскільки безпечне ГБО

11-01-2018

Застережнь щодо використання газового обладнання можна почути безліч, але про те, як влаштовано ГБО – знають одиниці. Саме незнання і породжує хибні переконання про небезпеку газу. І головний аргумент в цьому випадку – газ вибухає!  


Однак так просто газ не може вибухнути, а при правильному встановленні ГБО воно не таїть в собі жодної небезпеки. Сучасні газові балони дуже міцні і повністю безпечні. Їх товщина становить 3-6 мм, а це в кілька разів більше, ніж товщина паливного бака.


Найважливіша умова використання газу – відсутність запаху газу. Якщо він появився – це серйозний сигнал того, що потрібно звернутися до фахівця, щоб він визначив причину цього. Слід зауважити, що запах присутній тільки на старих моделях. На балонах 4-го покоління його немає. 


Правила експлуатації ГБО на прикладі газової установки 4 покоління: 
•    Потрібно вчасно проходити регламентне обслуговування. Наприклад, «забиті» фільтри редуктора можуть стати причиною некоректної роботи двигуна і причиною високого розходу палива. Крім того, це сприяє зменшенню потужності двигуна. 
•    Не вносіть самостійно зміни в регулювання мультиклапана – балон ГБО повинен бути заповнений максимум на 80%, а літом на 75%. 
•    Не залишайте автомобіль під відкритим сонцем на довгий час. 
•    Під час руху по трасі на максимальних оборотах переходьте на бензин.
•    Крім того, періодично перевіряйте герметичність з’єднань. 

 

Компанія Honzа є офіційним представником провідних світових виробників газового і супутнього обладнання – VersusGas, Elpigas, Stag, єдиним представником AEB (Pride) на території Західної України, а також сертифікованим технічним партнером BRC. Ми даємо гарантію якісного виконання своїх послуг терміном на 1-2 роки (в залежності від обладнання). 
На деякі елементи гарантійний термін може становити 3 роки або 100 тис. км.  
 

Versus Pride A.E.B. Stag